tisdag 7 april 2009

Nyshoppat till 10-månadersVigge



Vissa dar är det mycket i en mamma-kalender, som idag! Först på bvc för mätning och vägning av Vilgot. Det gick fint, han väger 8,7 kg nu och enligt tabeller och statistik skulle han kunna bli 1,78 m lång, när han blir "stor". Ja det blir nog bra det hur som helst, nu är han iallafall 72 cm. Hem, luncha, iväg till badet. Andra ggn på babysimmet idag och det gick bra. J. jobbade så han var inte med men V. tyckte det var sååå roligt, förutom att ligga på rygg. Ledaren sa att vår grupp var så duktiga och redo för att göra "dyk" så det fick vi också prova på. Häftigt att se! Efter badet gick vi på stan och shoppade lite hemligheter och nya kläder till V. Det är faktiskt, tro´t eller ej, sällan jag shoppar kläder till honom. Han får ju så mkt av kära släkten. :) Men idag ville jag hitta nåt vårfräscht till honom, lagom till kalas på torsdag och påskhelgen. Mamma fick ett par svarta leggings, ett favvoplagg just nu. Schysst att byta bort dunjacka och vinterskor, mössa och vantar till mina vita adidassneakers, skinnjacka och sjal! Det är ett vårtecken det!! Strålande sol och varmt, underbart väder hos oss idag. Väl hemma har vi nu käkat middag och V. var dundertrött efter allt, så han somnade före 19!! Vi får se hur länge det varar....ikväll blir det desperate som belöning till lilla mig!

4 kommentarer:

  1. vilken bra blogg du har! Fina bilder på V. Han är en riktig goding! Du är så pysslig & duktig Therese, det kanske är lite desperate housewife över dig ändå?? =) Hade tänkt se det ikväll, Desperate alltså, men då är det nån j-a hockeymatch istället! =( jaja, får väl pyssla med lite annat istället då! GLAD PÅSK!

    SvaraRadera
  2. Ja det var ju snopet det här med desperate! Tack för fina komplimanger kring min blogg!!

    SvaraRadera
  3. Men GUUUD va kul Therese, vi har gjort typ samma saker idag. O har varit på BVC och sedan har hon också fått nya kläder shoppade på Lindex. HAHA! Fina inköp? strl 86? Jag har gått på 92:an nu.
    74 lång 10500 g:)

    SvaraRadera