torsdag 30 april 2009

11-årsnotalgi

Här är vi på bröllop 2006, nygifta och uuungaaaa, lalala!




Idag för 11 år sen träffade jag och Jonas på vårbalen i Sundsvall. Tänk att det gått 11 år!! Helt otroligt. Om Vilgot kommit då hade han varit 10 år, men istället är han 11 månader, och det känns mycket bättre...:) När man tänker tillbaka är det ändå rätt mycket vi gjort tillsammans: Pluggat på komvux i Krokom, varit på utlandsresor, läst i Umeå, jobbat, flyttat hundraelva gånger, förlovat oss, gift oss, fått Vilgot, byggt hus. Ändå känns framtiden roligare än någonsin och framförallt känns det så härligt att vi bor på ett supertrevligt ställe, med bra grannar, vänner och en underbar familj som bor nära. Det typiska för oss två är väl att vi aldrig sätter ner rumpan och är "nöjda". Vi är väl tävlingsmänniskor och gillar att prestera hemma och på jobbet. Att vi har Vilgot är det största och bästa erhållningen för allt slit genom åren! Älskade unge!

Kvällen ska vi fira med grillning, förhoppningsvis i vårvärmen. Sen är det redan MAJ! 1-årskalas på lördag och Feng shui i trädgården-event på söndag på stocketitt. Många projekt på G, måla upp trädgårdmöbeln, göra klart altanen, lägga marksten, städa bort vinterkläder och skor, mm. Men sånt är livet!

1 kommentar:

  1. Shit va snygg du är på bilden T. Värsta baben. Du är fin nu med men inte lika brun...än. Med ditt pigment har du nog fått lite färg redan. Värsta pysslarfamiljen. Just nu städar vi oss ut från huset och in i stugan. Jo det är svårt att finna en lugn stund här med.
    Det blir nog inge jobb för MOI i aug. Vi drar 4 v till Thailand istället...ja jag vet det är sååå synd om oss.
    Ni är mkt välkomna på midsommar:)
    KRAM

    SvaraRadera