onsdag 25 mars 2009

Tre små kortisar


Nyss kunde man se mig i detta läge, och som ni vet så njuter jag till fullo av solen. Det senaste är att kvinnor minskar risken att få blodpropp av solande...ja måttligt får det vara såklart. Men det är underbart att kunna sitta så här en eftermiddag när andra jobbar, hihi....
Igår var jag till frissan Jossan, fasen hon ska sluta och flytta hem till Karlsborg, snyft. Hur ska det nu gå?? Får väl börja åka till Umeå och gå till Karin på Clip eller nåt....Men idag var inte håret lika perfekt som igår, så det blir ingen bild på håret utan mössa.


I lördags var vi hembjuden till fam. E. som bor oförskämt nära,Vi gick och Vilgot rullade dit i vagnen runt 17, lite hungriga och glada...8 timmar senare rullade vi nog alla tre hem, mätta och väldigt tröööötta. ( Småbarnsföräldrar pallar inte så mkt)Här ser ni Jonas K. och värdinnan själv i full huggning inför cappochinomoussen som var superb!
Snart drar vi till fjällen och då blir det skoteråkning för första gången för Vilgot! Så därför har morfar försett honom med hörselskydd! Snygga i neongrönt! Sån pedagogisk pappa han har som tränar att ha sina lurar samtidigt för att han ska vänja sig, haha!
Nu ska vi slappa en stund framför TV:n. Imorn blir det föräldragrupp, möte med min chef och ev. träning! Hej då!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar