måndag 9 februari 2009

V. 8 månader


Brunch-mamman själv!
Jaha, helgen över, vad kommer härnäst? Ibland går veckorna bara en förbi och dagarna tycks gå i samma rutiner och fason. Men så är det väl med en 8 mån baby som kräver sitt. Och kräver ganska mkt! På ett, två, tre får jag springa ner till postlådan för att hämta tidningen, och på de 30 sek kan mkt hända i en nyfiken V. tillvaro. Igår var postlådan knappt synlig, som alla märkt så har det snöat - I MÄNGDER!!!



Bus med morfar och faster E. myser i bakgrunden.

I lördags blev han ju 8 mån som sagt. Vi bjöd hit våra familjer på brunch, som blev mkt uppskattat. Varför inte vända på det, träffas och äta nåt på morgonen? Jo det gjorde vi! Jättetrevligt!

I övrigt tog vi det lugnt, påtade på i hemmet, städa och plocka är evighetsgöra. Fikade hos grannarna igår och kollade in deras övervåningsbygge för att få lite inspiration. Det är väl dags för oss snart också, men ännu ingen brådska.

Allt för denna gång, adjö!

2 kommentarer:

  1. Gud vilken snö. Har ni också skottat er trötta? Idag skiner solen och det ser så härligt ut ute. Lite kallt dock. Väljer mellan en tupplur eller en promenad? Vad skulle ni gjort?

    SvaraRadera
  2. Tja, har ni lika fint väder som här, Hannah?? Vi har just kommit tillbaka från vår lilla promenad, solen sken så man fick värsta påsk-i-fjällen-känsla. Snart kommer mamma/mormor och ska passa V. en stund så jag kan ut och springa. Sov sött....

    SvaraRadera